راه های مناسب برای داشتن کسب و کار پردرآمد در سال 1396

ساخت وبلاگ

راز موفقیت کسب و کارهای کوچک و درآمدزایی های بزرگ

 http://www.delgarm.com/

 

چه کنیم در کسب و کارمان موفق شویم؟

کارآفرینی و نوآوری در بخش های متعدد اقتصادی مطلبی است که مدت ها در کشور ما مورد بحث است. برای گسترش واهمیت عملی شدن این موضوع در کشورمان تسهیلاتی نیز برای کارآفرینان درنظر گرفته شده است. اما مسلما در این راه برای موفقیت و امکان ادامه مسیر آشنایی با راهکار های مناسب و داشتن کسب و کار پر درآمد الزامیست.

کسب و کار پر درآمد

دلایل زیادی برای جلوگیری از موفقیت یک فعالیت تجاری وجود دارد که در این گزارش مهم ترین آنها را مورد بررسی قرار می دهیم.دلایل زیادی برای ورود به دنیای کارآفرینی وجود دارد، اما دلیل اصلی که باعث جذب افراد تازه وارد می شود دورنمای «ثروتمند شدن» است. مطالعات مختلفی نشان می دهند که چطور کارآفرینان، در طول دوران کاری خود، زندگی شادتری دارند و پول بیشتری به دست می آورند.

مردم وقتی داستان کارآفرین هایی را می خوانند که در مدت زمان کوتاهی به شکوفایی اقتصادی می رسند و بیزینس خود را با مبلغ میلیون ها دلار می فروشند، به طور طبیعی کنجکاو می شوند که بدانند راز موفقیت آنها چه بوده است.ما برای شما پیشنهادهایی را ارائه می‌دهیم كه هرچند صد درصد تضمین سود آوری را نمی‌دهند اما از آزمون و خطای دیگران با سربلندی بیرون آمده‌اند.

در حقیقت آنچه در این گزارش می‌‌خواهیم بگوییم، حاصل تجربه كسانی است كه با همین سرمایه شروع به كار كرده‌اند. به هر حال یادتان باشد كه شما 100 میلیون هم پول داشته باشید و بهترین شیوه سرمایه‌گذاری را هم بدانید، اگر دانش كافی آن كار و تجربه در آن زمینه را نداشته باشید، فرصت‌ها، محدودیت‌ها و رقبای آن بازار را نشناسید نه تنها سود نمی‌كنید، بلكه سرمایه اولیه خود را هم بر باد می‌دهید.

1 - بیاموزید و آموزش دهید

اگر تخصص و سواد كافی برای انجام برخی از فعالیت‌های اقتصادی را ندارید، نگران نباشید. در نخستین قدم كمی درباره كارهایی كه به تخصص كمتر و مكان محدودتر نیاز دارند، تحقیق كنید. در این تحقیق خود به مقوله سود و فروش خوب دقت كنید. قسمت كمی از سرمایه‌تان را صرف پرداخت هزینه‌های كلاس‌های تخصصی كنید و حرفه‌ای را بیاموزید. به‌طور مثال، طلا‌سازی‌ یاد بگیرید و بعد یك كارگاه طلاسازی بزنید یا مدتی در همین شغل كاركنید و بعد از چند سال كه مهارت لازم را كسب كردید با سرمایه‌تان یك كارگاه راه بیندازید یا یك كلاس آموزشی.

به هرحال می‌توانید دنبال هر هنری كه دوست دارید بروید، بیاموزید و سپس با همین سرمایه یك دفتر كوچك اجاره كنید و هرچه مهارت كسب كرده‌اید را آموزش بدهید. این مطمئن‌ترین روش است و شما درصورت موفق نشدن، هیچ ضرری نكرده‌اید. البته یك راه ساده‌تر هم وجود دارد كه سود خوبی دارد و با این سرمایه به راحتی می‌شود، راه انداخت. مهم‌ترین موضوع این است كه بدانید چه راه‌هایی برای سودآوری شما وجود دارد و آن را راه بیندازید. برای قدم اول سری به خیابان انقلاب بزنید و دقت كنید كه مغازه‌هایی كه به تكثیر، چاپ، تایپ و... مشغول هستند و تعدادشان هم بالاست، همیشه شلوغ هستند.

این كار سرمایه زیادی نمی‌خواهد و سود خوبی هم دارد. فقط كافی است اگر با كامپیوتر و برنامه آفیس و فتوشاپ آشنایی ندارید به یك دوره كلاس آفیس بروید. كاركردن با دستگاه كپی هم كار سختی نیست. شما می‌توانید روزانه بیش از 100 هزار تومان درآمد داشته باشید، به‌خصوص اگر محل كارتان در مكان مناسبی مثلا نزدیك مدرسه یا دانشگاه باشد.

2 - به‌دنبال مجوز باشید

اگر ایده خاصی به ذهن‌تان نمی‌رسد، می‌توانید از ایده دیگران استفاده كنید و درصد ایده آن‌ها را سر هر ماه بپردازید. مثلا می‌توانید یك گشتی در شهر بزنید و فهرستی از رستوران‌های كوچك اما معروف را تهیه كنید. در این زمینه رستوران‌های بین‌المللی كه زیاد گران نیستند مثل رستوران‌های عربی یا تركی مناسب هستند. شما می‌توانید مجوز راه‌اندازی یك شعبه را از آن‌ها بگیرید و ماهانه درصدی از سودتان را به آن‌ها بدهید. یا می‌توانید مجوز پیك موتوری بگیرید.

تا جایی كه می‌دانیم «پیك بادپا» كه در حال حاضر از معتبرترین پیك‌هاست، این فرصت را در اختیار متقاضیان می‌گذارد. خب برای این كار فقط كافی است تا مكانی را اجاره كنید و چند پیك موتوری استخدام كنید و البته بیمه اجناس هم فراموش نشود. گرفتن نمایندگی فروش شارژ ایرانسل یا همراه اول و فروش اینترنت پرسرعت نیز گزینه‌های بعدی هستند كه با ریسك پایین‌تری همراه هستند.

3 - تولیدی راه بیندازید

سرمایه افراد از یك حدی كه بالا می‌رود دوست دارند برای خودشان كسب و كاری راه بیندازند و به‌اصطلاح خودشان آقای خودشان باشند اما این كار به این سادگی‌ها نیست و بدون تجربه و دانش كافی نه تنها سودآوری ندارد بلكه ممكن است سرمایه خودتان هم از دست برود. برای مثال خیلی‌ها دوست دارند تولیدی راه بیندازند، به‌خصوص آن‌هایی كه مكانی هم برای این كار در اختیار دارند و نیازی نیست تا اجاره محلی برای راه‌اندازی تولیدی را بدهند. ما به شما پیشنهاد می‌كنیم اگر كه جایی مناسب برای این كار دارید پس از به‌دست آوردن دانش و تجربه كسب و كار كوچكی راه بیندازید.

بهتر است سراغ كارهای خیلی سخت نروید و مهم‌تر از همه این‌كه فرصت‌های محل زندگی‌تان را بشناسید. شما می‌توانید كارگاه تولید جوراب زنانه راه بیندازید كه همیشه بازار خودش را دارد. شما با خریدن چند ماشین ساده جوراب‌بافی، می‌توانید جوراب‌های زنانه را به سادگی تولید كنید.

جوراب‌های زنانه به‌دلیل مصرفی بودن‌شان، قیمت مناسب آن و نوع مشتری همیشه بازار پر فروشی دارد و ضمن این‌كه كار كردن با این ماشین‌ها بسیار ساده است و قطعات یدكی آن هم به وفور در كشور موجود است و اگر دستگاه خراب شود یك تكنسین داخلی هم می‌تواند آن را تعمیر كند. جالب است بدانید كه ممكن است كارتان بگیرد و حتی به كشورهای همسایه صادرات هم داشته باشید. بله،

در حال حاضر جوراب‌هایی كه با نام « پارازین » تولید می‌شوند به برخی از كشورهای همسایه صادر می‌شوند. شما می‌توانید روزانه حداقل 100 هزار تومان از این كار درآمد داشته باشید پس بهتر است تحقیقات كافی انجام بدهید و اگر بازار را مناسب دیدید، برای گرفتن مجوز به صنف جوراب‌بافان بروید. باور كنید اگر كمی تحقیق كنید، كارهای ساده‌تر و پرسودتری هم پیدا می‌كنید.

4 - مواد‌غذایی همیشه پرسود است

از آنجایی كه خوراك از نیازهای اولیه هر انسانی است پس در هر شرایطی باید این نیاز برآورده شود. به خاطر همین نیاز ساده، این شغل و هر حرفه‌ای كه با مواد‌غذایی در ارتباط است، همیشه بازار خودش را دارد و سود بالایی هم دارد. اشتباه نكنید، منظور ما این نیست كه بروید و یك كارخانه مواد‌غذایی راه بیندازید، كمی بیشتر فكر كنید. شما می‌توانید به خدمات جانبی كه كارخانه‌های مواد‌غذایی نیاز دارند هم فكر كنید و روی آن‌ها سرمایه‌گذاری كنید. به‌طور مثال این روزها صنعت بسته‌بندی از خود مواد‌غذایی هم بیشتر اهمیت دارد و مردم بیشتر جذب بسته‌بندی‌های خاص و متفاوت می‌شوند.

بهتر است به‌دنبال یك یا چند ایده خوب باشید و در یك كارگاه كوچك به بسته‌بندی با طراحی‌های مخصوص خودتان بپردازید. ایمان داشته باشید كه اگر در این كار خلاقیت به خرج دهید در كمتر از یك سال فرد ثروتمندی می‌شوید. این روزها به راحتی می‌توان با استفاده از ظرفیت خالی كارخانه‌ها یا كارگاه‌ها‌یی كه پروانه بهداشت دارند، حبوبات و ادویه‌جاتی مثل فلفل، دارچین، زردچوبه و... را به‌صورت سفارشی تحویل گرفت و آن‌ها را با بسته‌بندی‌های خود و با برند خاص خودتان در بازار خاصی چون پادگان‌ها، دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و... توزیع كرد.

البته ممكن است كارتان حسابی بگیرد و از یك كارخانه بزرگ، سفارش بسته‌بندی محصولات‌شان را بگیرید. هر گاه گذرتان به میدان راه‌آهن افتاد، حتما یك سری به مغازه‌های ظروف یك‌بار مصرف بزنید و سر صحبت را با مغازه‌داران این حرفه باز كنید. آن‌ها تنها صنفی هستند كه همیشه بازار خاص خودشان را دارند و نگران مشتری و ضرر كردن نیستند. به گفته آن‌ها در این حرفه سودآوری حتمی است به شرط این‌كه بتوانید نبض بازار را در دست بگیرید.

5 - یك بوتیك و یك مشاور برندینگ لازم است

ما ایرانی‌ها به سوی هر ایده‌ای كه جالب باشد، ناخود آگاه جذب می‌شویم و به قول معروف؛ حسابی هم جوزده می‌شویم. شما باید به‌دنبال یك ایده تك باشید. حتما داستان صاحب اصلی « هایدا » یا « آیس پك » را بخوانید. آن‌ها دانشجویان معمولی بودند كه با یك ایده جدید كه اتفاقا خیلی هم كم‌خرج بودند، امروزه به دسته میلیاردرها پیوسته‌اند. اگر راهنمایی ما را می‌خواهید كه باید بگوییم ایده شما بهتر است در راستای خوراكی‌هایی باشد كه اتفاقا ارزان باشند، خاص باشند و اسم زیبایی هم داشته باشند. مثلا ذرت مكزیكی هم ایده جدید بود،هم اسم زیبایی داشت و هم قیمت آن مناسب بود كه این روزها این همه طرفدار دارد.

بعد از خوراكی، خدمات پوشاك نیز ایده مناسبی است به‌خصوص برای افرادی كه دنیای مد را خیلی خوب می‌شناسند. البته منظور ما راه انداختن یك بوتیك صرف نیست بلكه شما باید ایده خاصی هم داشته باشید. به‌طور مثال می‌توانید از یك كارشناس برندینگ مشاوره بگیرید و به مشتریان خود بگویید كه شما یك طراح مد دارید كه به آن‌ها مشاوره می‌دهد. باور كنید این ایده جالبی است كه می‌تواند فروش شما را تا بیش از 50درصد افزایش بدهد. یادتان باشد كه جوان‌ها از هیچ‌چیزی بیش از مشاوره گرفتن در امر مد و پوشاك خوشحال نمی‌شوند و این‌گونه برای سوال همیشگی‌شان یعنی؛ چی بپوشم؟ این مدل به من می‌آید؟

حالا باید با چی‌ ست بكنم؟ و... جواب مناسبی پیدا می‌كنند.

6 - كسب و كارهای كوچك پرسود

تمام آن‌هایی كه پولدار شده‌اند از روز اول این همه سرمایه نداشتند و با استفاده از ذهن اقتصادی خود پول زیادی به دست آورده‌اند. باید پرس و جو كنید و ببینید در محل یا شهر شما چه كاری بازده و سود بیشتری دارد اما همیشه یكسری شغل‌ها به اقتضای زمانه شكل می‌گیرد كه ریسك كمتری دارد و درآمد خوبی هم نصیب افراد می‌شود.

برای مثال می‌توانید با این پول نمایندگی ایرانسل و فروش شارژ بگیرید یا این‌كه از مخابرات شهرتان نمایندگی فروش اینترنت پرسرعت بگیرید. بیلیارد و تفریحاتی از این قبیل هم با استقبال جوانان روبه‌رو می‌شود. یك كار پرسود‌تر این است كه شما بوفه یك مكان ورزشی، بیمارستان، فرهنگسرا، مدرسه، دانشگاه و امثال این مكان‌ها را اجاره كنید. اغلب این مكان‌ها با قیمت مناسبی اجاره داده می‌شوند و فروش بسیار خوبی هم دارند.

 

عواملی که باعث شکست خوردن یک کسب و کار میشود

1. بیزنس ها ی زیادی موفق نمی شوند

داشتن ایده ی خوب برای شروع کسب و کار بسیار حیاتی است، از همین رو مطابق با آمار منابع مختلف، 90 درصد شرکت های نوپا (start up) با شکست مواجه می شوند. علاوه بر اینکه باید ایده ی اورجینال، جذاب و به طور بالقوه سود آوری داشته باشید، زمان بندی شما هم باید مناسب باشد.

داشتن ایده ، اولین بخش از فرمول کلی برای موفقیت است. شما باید ایده ی خود را بدون نقص اجرا کنید و آمادگی داشته باشید که با گذر زمان و تغییر و تحولات احتمالی در آینده، ایده خود را مطابق با شرایط اصلاح کنید. به همین دلایل است که اکثر کسب و کار های نوپا نمی توانند به حیات خود ادامه دهند. حتی اگر شما به ایده و توانایی های خود به عنوان کارآفرین اعتماد کامل دارید، این احتمال که شما هم بخشی از این آمار ترسناک باشید وجود دارد.

2. داستان های مربوط به ثروتمند شدن در زمان کوتاه، نادر و اغلب اغراق شده اند

موضوعی دیگری که در اینجا مطرح است، بحث ستاره های دنیای کارآفرینی است، کسانی که به سرعت به موفقیت و ثروت رسیده اند. دست اندرکاران اخبار علاقه ی خاصی به این گونه بازی های رسانه ای دارند. به همین دلیل است که این افراد برای تازه کار های دنیای کارآفرینی به یک قهرمان بدل می شوند، و کارآفرین های بی تجربه فکر می کنند که رسیدن به ثروت در یک شب نه تنها ممکن، بلکه قریب الوقوع است.

در اکثر موارد، در داستان ها ی مربوط به این گونه موفقیت ها اغراق شده است یا اینکه موارد این چنینی بسیار نادر هستند. حقیقت این است که برای رسیدن به نقطه ای که میلیونر خطاب شوید باید سال ها کار کنید و بر مشکلات متنوع غلبه کنید و از شکست ها عبور کنید. اگر برای پذیرش این حقیقت آماده نیستید، هیچ موقع به آن نقطه نخواهید رسید.

3. اداره ی کسب و کار پرهزینه است

این نقطه را هم فراموش نکنید که راه اندازی کسب و کار، فقط کسب سود و جمع کردن ثروت نیست، شما باید هزینه ی هر اتفاقی که پشت صحنه می افتد را بپردازید. مطمئن باشید که هر چه پیش بروید، هزینه های پیش بینی نشده ی زیادی پیش خواهد آمد. شما باید هزینه ی مواد خام، نیروی انسانی، استفاده از امکانات عمومی، تجهیزات و وسایل را بپردازید. پرداخت بیمه، مالیات و حقوق قانونی افراد را نیز نباید از یاد برد.

اگر شما در نهایت توانستید که بیزنس خود را به مرحله ی سوددهی برسانید، باید آگاه باشید که صدها هزینه ی دیگر را در حسابرسی های نهایی بگنجانید. بسیاری از کارآفرینان ناشی نمی توانند بزرگی و جدیت این موضوع را درک کنند که اداره ی کسب و کار بسیار پر هزینه است، و در نهایت بیزنس خود را به مبلغ ناچیزی می فروشند.

4. همیشه عوامل و متغیر های پیش بینی نشده ای وجود دارند

شما هر اندازه که تصمیمات خود را با نهایت دقت بگیرید و مسیر بیزنس خود را برنامه ریزی کنید، در نهایت همیشه عوامل دیده نشده و متغیر های پیش بینی نشده ای وجود دارند که بر موفقیت کسب و کار شما تاثیر می گذارند. مثلا رقیبی که از وجود او بی اطلاع بودید در مسیر شما ظاهر می شود. یا تکنولوژی جدیدی که دید مردم نسبت به محصولات شما را تغییر می دهد.

علاوه بر این، سود شما ممکن است طی یک شب به سقف برسد یا اینکه بدون هیچ گونه نشانه ای در یک شب محو شود. گفتن اینکه مسیر بازار چگونه خواهد بود بسیار سخت است، و اگر شما برای این احتمالات آماده نباشید، در صورت تغییر شرایط، ضربه سختی خواهید خورد.

5. سود آوری در بیزینس به تنهایی شما را ثروتمند نخواهد کرد

درس مهمی که ممکن است در اثر هیجان کارآفرین شدن فراموش کنید این است که شما برای ثروتمند شدن یا ثروتمند ماندن به مهارت های مالی شخصی نیاز دارید. کسب و کار شما ممکن است سودده باشد و درآمد زیادی را عاید شما کند، اما ممکن است با سرمایه گذاری های نابجا و تصمیمات نادرست همه ی ثروت خود را به باد دهید و در نهایت به خانه ی اول برگردید. صرف نظر از این که کسب و کار شما تا چه اندازه سود آور است، به دست آوردن ثروت و نگهداری آن به توجه، صرفه جویی، مسئولیت پذیری و سرمایه گذاری های هوشمندانه نیاز دارد.

6. بیشتر ثروت از منابع گوناگون به دست می آید

نکته مهم دیگر در ارتباط با مسائل مالی که باید در ذهن داشته باشید این است که حتی اگر تلاش های شما در کسب و کار، ثروت قابل ملاحظه ای را برای شما به ارمغان بیاورد، بیشتر سرمایه های شخصی از منابع مختلفی به دست می آید. بعد از به دست آوردن سرمایه ی چشمگیر از طریق کسب و کار، بیشتر کارآفرین های موفق، پول نقد خود را وارد بورس و خرید و فروش سهام یا بازار ملک یا حتی صرف راه اندازی کسب و کار جدید می کنند.

آنها با سرمایه گذاری های مختلف به نوعی شرط بندی می کنند، اما از طریق مسیر های درآمدی متنوعی که دارند می توانند خود را از شکست مالی مصون کنند، به این معنی که تنها با موفقیت در یک بیزنس ثروتمند نمی شوند. سعی کنید تا درآمد خود را با استفاده از منابع سود آور مختلف بهینه سازی کنید.


یک بیزنس من ثروتمند شوید

کارآفرینی همیشه مطابق خشنودی افراد پیش نمی رود، در واقع در بعضی از موارد به ورشکستگی کامل می انجامد. به احتمال زیاد اولین تجربه ی کارآفرینی شما با شکست همراه خواهد بود، حتی ممکن است شما را در وضعیت بدهی مالی قرار دهد. اما، اگر ایده ای استثنایی دارید و مصمم هستید که به تلاش خود، صرف نظر از تمام مشکلاتی که در سر راه شما وجود خواهد داشت، ادامه دهید، مطمئن باشید که در نهایت راه خود به سوی موفقیت و سود آوری بیشتر را پیدا خواهید کرد.

ایده ی ناب ممکن است شما را میلیاردر نکند، اما حداقل می تواند زندگی راحتی برای شما در پی داشته باشد، علاوه بر آن، از این حقیقت که خلاق و رهبر هستید احساس خرسندی خواهید کرد.

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------

 

 گردآوری شده ی مجله اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

چت روم مذهبی یارغائب...
ما را در سایت چت روم مذهبی یارغائب دنبال می کنید

برچسب : پول,درآمد,اینترنتی,کسب, نویسنده : عنکبوت yareghaeb بازدید : 339 تاريخ : يکشنبه 27 فروردين 1396 ساعت: 13:22